Movining on to better things.

Nu lämmnar jag er. Jag flyr blogg.se, inte för att jag tycker speciellt illa om er. Men som sagt var, dags att ut på nya äventyr, sånna som öppnar nya dörrar, men inga dörrar ska stängas här... Vem vet när jag kommer tillbaks? Ni kan i alla fall hitta mig här. Ha det där ute, och hoppas att de få som faktiskt kikar in hit ibland följer med mig när jag flyttar.

nomoresadsongs.spotlife.se

day 16 - a song that you used to love but now hate

a song that you used to love but now hate

LOVE.

Article-1381795-0bd44ba800000578-301_964x447_largeTumblr_lkez27giuy1qcdjp0o1_500_large
Weheartit.com

weheartit.com är numera täckt av bilder på Kate och William. Sockersöthet på hög nivå. Tyvärr är inte William längre haffbar, men med tanke på de brittiska kungahuset tidigare äktenskap, så kanske man inte ge upp helt. Inte riktigt än i alla fall.

Min dag har varit riktigt ointressant. Med tanke på att jag har spenderat den i sängen med en varm katt på magen. Tänker skona resten av världen från detaljer, för det är faktiskt riktigt k bry över hela dagen. Justejuste, min blogg är även övergått till någon form av kommentarsfält attraherar. Jag hatar spammkommentarer. Enbart för att jag vet att människorna som skriver dem är faktiskt riktigt jävla ointresserade. Men vill inte veta om en fritt främmande människa mår, om jag har sovit gott eller vadfan som helst. Det finns verkligen konstiga människor.

day 15 - a song that describes you

Tumblr_lkdnactqmv1qgd3o2o1_500_largeTumblr_lk53ea57fy1qh7d5ko1_500_large
weheartit.com

Jag frågade Hannah så sent som idag, vilken låt beskriver mig? Hon sa att det var jätte svårt. Och jag tänkte och tänkte, maja skrattade och skrattade. Jag kom fram till att det var svårt. Men jag vet inte, just den här låten. Kan jag faktiskt känna mig lite träffad av då och då. Så den fick bli lite av ett tillfälligt skit svar.

För dig ska jag göra det tusen gånger om.Med lite bildbrist så får världens mysigaste katt stå för lite bilder. Åt förövrigt världens mysigaste lunch på Hermans med veggomat. Gudomligt gott var det. Hade mattekomplitering på eftermiddagen, något som gick så åt helvetet att jag inte vill prata om det. Slog världsrekord och hann från ett matteprov i gullmars till ombytt och klar på friskis i sickla 32 minuter senare. Mirakel måste jag säga. Nu ska jag lägga mig med myskudde på magen och ta en ipren. Som sagt var, vissa dagar är skönare än andra.

day 14 - a song that no one would expect you to love

a song that no one would expect you to love

day 13 - a song that is a guilty pleasure


a song that is a guilty pleasure
Min lilla hemliga bekännelse.

20110426

Jo då. Då var det slut. Det roliga. Om lite drygt en timme går min buss. Bussen till slussen och sedan t-banan till Gullmarsplan. Hur meningslöst som helst kan jag tycka. Skoltrött till tusen har jag bestämt mig för att lägga manken till och plugga, och plugga lite till. Jag har faktiskt varit duktig och pluggat matte idag. I en timme i allafall. Ska sitta en stund till sen när jag kommer hem. Annars ska jag göra mig redo för någons timme föreläsning. Äta lite lunch och gå ut med den nya familjemedlemmen. Så galet varmt att klädfrågan blir ett bestående problem.

day 12 - a song from a band you hate

Här får den nog vara rätt så tomt. Jag kan faktiskt inte komma på en enda låt, med ett band jag hatar.

Dagen efter brunch.

Tumblr_ljzxqh1qmc1qf2ivno1_500_large5422661370_eca3dfecaa_z_large
Weheartit.com

Annandag påsk, dagen då de flesta( I allafall jag) ligger i sockerkoma. Två mysiga promenader har jag hunnit med i allafall. En massa sms till Hannah har skickats. Och så. Så har jag hunnit se vinterviken. Vilken film. Riktigt kass. Eller så var den inte riktigt de... Jag kan inte bestämma mig. Nu ska jag dagen efter påsk brunch. Eller är det försent för Brunch. Något i den stilen. Ha det riktigt fint i solen.

day 11 - a song from your favorite band

a song from your favorite band

Jajamen.

Världens finaste väder utanför. Det finaste som finns med våren. Annars då. Påskafton idag. Två påskägg har kommit till fröken Alderbro. Och hon är peppad. Nu ska det Hannahs katt matas. Århundradets prinsessa. Ikväll blir det värmdö för hela slanten. Hoppas på god mat. Ha det.

Dröm om mig inatt.

Sanna, inga löften ikväll mer än ett enda
Jag finns här hos dej
vad som än skulle hända
Lev ditt liv som du vill
Som du kan och vill
Sanna, sov gott i natt

Sanna-Ulf Lundell.


day 10 - a song that makes you fall asleep

a song that makes you fall asleep

I solen.

Dagen har spenderats i solen med jordgubbsaft, wayfers och mysboken. Jag är numera lite lätt röd på kinderna. Men det är okej. Nästan i allafall. Imorgon är det påskafton och jag är astaggad. Okej inte astaggad. Men lite lätt taggad. Nu ska jag slökolla på 90210 och äta kiwi.

Och då får huvudet...

Tumblr_lj4z02w9la1qb6jeto1_500_large316m0js_largeTumblr_lk0l4mgn8e1qfacbao1_500_large
Weheartit.

När den rätte dyker upp, då säger hjärtat till och då får huvudet säga vad de vill.

Vi levde och älskade i vår lilla stad.

Tumblr_lhx1r3jyd81qbrd03o1_500_largeTumblr_ljzw1wphdj1qf2ivno1_500_large
weheartit.com


Babes, lovet är officiellt. Det känns awesome. Jobbet är avklarat. 20 år av olika händelser, skrivit på 20 sidor. Jo men det var skönt att lämmna in det. Lyssnar på lite hel konstig dansk musik, medans jag kollar bussar. Möttes av Hannahs ögonsten, den underbara katten lilla grå, vid uppfarten när hon skulle matas. Undra om man kan lägga till Kattvakt till ens cv? Skulle vilja se den arbetsgivare som inte brister ut i skratt vid just den punkten.  Ikväll blir det bio, favoriten Amanda Seyfried i Red ridning hood, eller hoe som jag har sagt hela eftermiddagen... Har absolut ingen aning om vad det kommer från. Men de sitte där, inprintant och med absolut inga motiv att flytta sig. Nu går bussen snart, ha det superduper denna skärtorsdag.

I vår lilla stad.

Har de hänt så mycket sen jag senast skrev. Svaret är då nej. Dagarna har gått på ett rullband. Vilket har varit fullkomligt underbart, läskigt och bra. Jag kommer att i majmånad vara lite rikare. Inga miljonbelopp, men lite cashing till USA-resan. Gårdagen spenderades i Orminge, hos en bekant till familjen Alderbro. Världens sötaste kattungar som fick mig och mamma att smälta. Men inga katter till i sommar, utan till hösten. förhoppningsvis. Nu tittar jag förövrigt på Pluras kök, Och Sarah? Vilken besvikelse, inte min bild av "Åh sarah", tjejen ser ju sur ut. Imorgon är det officiellt lov. Vilket ska bli väldigt skönt. Nu ska jag dränka mina besvikelser i ben&jerrys. På återseende.

k.

Idag är en sån där dag där våren officiellt har nått stockholm. Hur klyshigt det än låter, så är det lika fint varje år. Då barnen tar fram sina cyklar och åker runt, runt på vår mysiga gård, då man kan äta glass och njuta av att det faktiskt inte blir kallt eller då man faktiskt kan ta av sig den tunna jackan utan att börja huttra.

Jag skulle kunna skriva vad jag har gjort idag, men det är verkligen sånt som är riktigt orelevant. Så jag tror vi skippar det. Men just nu så slötittar jag på en dokumentär om brittiska kungahuset och inser att prins William är riktigt jävla snygg. Imorgon ska det jobbas med bästisen min. Jag är as taggad...

No song unheard.

29igwy_large2vlw4ts_large

Weheartit.com


Lördag, och det är sol ute. Kan det bli bättre? Har för övrig sätt tre män komma springades barbröstade. Det låter nice, men synen hade jag klarat mig utan. Jag tänkte bara berätta att det ser ljust ut på värme fronten. För övrig skulle jag har följt med Hannah till frisören, men så blev det inte när hon inte längre kände behovet att klippa sig. Röstar personligen för att vi ska åka till slussen och njuta av solen. Vi får se vart det blir.

day 09 - a song that you can dance to

a song that you can dance to

Supermys.

Kom hem från Hannah för en halv timme sen. Super mys var det. Nu väntar min kritvita säng. Fy vad skönt. Det bästa som finns är att gå och lägga sig efter en supermysig kväll med musiken i öronen. Lov, jag är så otroligt lycklig. Så skönt det kan bli.

Dudes taggar till.Dudes där ute, taggar för b-day dinner för moi. Om sisodär en timme ska jag befinna mig hemma hos Hannizens home. HAAA DEEET!!!

Officiellt lycka.

Blev ruskitgt lycklig idag. För idag var det ingen matte, Solen lös på lunchrasten och värmde mina bleka kinder, och det blev officiellt påsklov. Så ruskigt underbart. För övrigt så har jag en bra känsla av det här lovet. Det kommer bli mys. Allting alla har skrivit om kärlek gör mig helt varm i kroppen. Låter riktigt fint. Nu ska jag strax hoppa in i duschen. Ikväll blir det födelsedagsmiddag för mig, as taggad, nervös. Annars får ni väl ha det myyys.

day 08 - a song that you know all the words to

Tumblr_lje39gglzx1qi1cldo1_500_large
weheartit.com

a song that you know all the words to

Brukar glida runt, hänga runt, låna pengar.

Sockersötheten som har drabbat min blogg är nästan för underbar. Jag gillar det. Kärlek, love, hormonrus vad fan ni vill kalla det... Det är fint! Det går inte att förneka. Annars då? Hur fantastisk har inte min varit? Jo men helt ärligt. Så ja. Så har det inte hänt speciellt mycket mer. Drama, matte, franska, Engelska. Jo eller nej. Fick MVG på mitt muntliga nationella. Jag är stolt. Faktiskt. Har precis skickat in en uppgift i svenska, och det känns nästan som att det är lov. Lyssnar på Adele, och känner mysvibbarna. Imorgon är det lov och jag är fan astaggad. Brukar glida runt, hänga runt, låna pengar. Eller inte, nu ska det fan jobbas på lovet. Cashflow för USA-resan. Som sagt var, jag är ganska så astaggad.

day 07 - a song that reminds you of a certain eventa song that reminds you of a certain event

13 april.

Av någon konstig andledning kom det här inlägget upp, på blogg.se startsida. Jag blev lite full i skratt, med väldigt glad. Tack så himlans mycket. Alla små fina kommentaret, det känns verkligen som om sverige är ett väldigt kärleksfullt land efter att ha läst allt. Hur kan då typ 50% av Stockholms hushåll vara singlar? Vad fina saker ni har skrivit hela bunten. Nu blir det franska plugg för hela slanten. Okej för en timme eller nått.

Vare sig det är vår eller inte.

Tumblr_kxjrrwfps51qar0v7o1_500_large_largeTumblr_ljf4g0yj2d1qcs0mso1_500_largeTumblr_lj6jvfommw1qew25vo1_500_large
weheartit.com

Jag läste på floras blogg, hennes krönika om "vårkärlek". Den var så otroligt fin, att jag faktiskt var tvungen att läsa den flera gånger. Den hade en viss sockersöt faktor som gjorde min dag. Så vårkärlek, kan man ens kalla det de? Kärlek som infaller på våren kallar vi det istället. Men varför egentligen, varför blir det så otroligt många som blir äckligt förälskade i månaderna när solstrålarna lyser lite då och då, när hela Skånegatan är full av överentusiastiska cafébesökare eller då man bara vill bryta ihop för att man är så otroligt skoltrött. Varför är det just då alla blir så otroligt förälskade i varandra. Jag tycker att det är fint. Men vad händer när de nya löven som kommer börjar att falla till marken igen, vad händer då?

Jag tror att något händer i hjärnan på våren. Att man naivt tror på allting. Efter den mörka tiden som man överlevt, inser att solen faktiskt inte har så många fläckar. Och de få fläckar som faktiskt finns. De kan man leva med.

Jag tror på kärlek. Till och med på evig kärlek, vare sig det är vår eller inte.


Skratt och samtal.

Imorse vakande jag av att solen faktiskt lös ute, men lagom till att jag drog upp gardinen hade himlen redan fyllts med moln. Vilket kändes på deprimerat och mörkt ut. Än så länge har jag sluppit se små droppar. Jag är så tacksam man kan bli. En kort lektion har lett till eftermiddag av skratt och samtal. Som det ska vara. Sommarjobb är även fixat. Fy vad jag är lycklig. Egentligen inte. Eller om jag ska vara helt ärlig, vet jag inte riktigt vad jag känner. Nu ska det läsas Klara gulla, och jävlar, vad jag ska brainstorma. Selma ska aldrig har blivit så analyserad förut.

day 06 - a song that reminds you of somewhere


a song that reminds you of somewhere

Årets första glass.

I någon värld känns det som om jag borde sitta ute i en tunn jacka, enbart för att jag faktiskt kan. I dag har solen strålar gett mig känslan av vår. Känslan av lite hopp i den mörka perioden som man faktiskt börjar se lite av ett slut till. Från och med du hade varit ett fint soundtrack faktiskt. Annars då. Annars har måndagen kommit på både positiva och negativa nyheter. Hoppet finns kvar. Nu jävlar liksom. Sockersöthet har dagen erbjudit. Imorgon är jag praktisk taget ledig, okej jag börjar vid elva någon gång, och sen blir det 40min muntliga nationella. En dag i taget, det nya mantrat. Jag hann även med en fika med Hannizen i Nacka forum. Årets första glass. En dag i taget, det känns faktiskt bra, näsan i boken är inte alltid svaret. Jag behöver lite ljus i den här vintern som har hållit på i evigheters evigheter.

Start saying "I will"

Tumblr_lesax1nscy1qea2hco1_400_large
Tumblr_lih9paexpe1qbvim5o1_400_large423839-8-1301235567786_large
Weheartit.com
Lite små fina ord såhär på söndagskvällen. Fåglarna kvittar, solen lyser fortfarande och nästa vecka är det lov. Jag har en bra känsla över kommande veckan.

Where is the love liksom?

Min mamma sitter och läser muslimska fraser inne i sitt rum, denna boken hon läser börjar gå lite överstyr. Hon sa precis något om att herren skulle prisa min närvoro. Som sagt var, jag börjar bli rädd. Annars har jag inte tillfört världen speciellt mycket mer än att tränat på morgonen, läst 50 sidor i min bok och tittat på DH. Riktigt produktivt med andra ord.

Igår, igår slapp jag dödsångesten som jag trodde skulle kommit i början av sommarn. Istället blev det fyra nätter i spanien. Jag har aldrig känt en sån lättnad. Såg även Pocahontas filmen igår, the new world. Jag har aldrig i mitt liv undrat hur mycket en och samma regissör har kunnat förstöra något så fint, eller så har personen bara rööökt så mycket gräs under hela inspelningen. Visserligen visste jag den bittra sanningen att Pocahontas inte blir tillsammans med John Smith, men vafan, han måste ju inte lämmna henne avsiktiligt kan jag känna. Lite såhär, Where is the love liksom? Visserligen var det ju lite skumt när de bara sitter och rör varandras fötter konstant, en helfilm utan en enda intimscen. Ganska ovanligt. Och gjorde det hela lite mer mysko. Men den var ju faktiskt ganska bra, fast fuck John Rolfe. I min värld finns det bara en man, John smith. Sorry boys. En sak stör mig dock... Hur fan byter man bort Pocahontas för Rebecca Rolfe, konstig brud! Om de hade varit jag, ja då, då hade jag väntat vid Smiths sida. Men som sagt var, smith var nog inte lika hunkig som han framställs, och ja... så är jag ju faktiskt inte indian. Jag är en simpel svensk, men lite sameblod. Jag får väl helt enkelt hitta min egen Smith. John smith 2011 edition.

day 05 - a song that reminds you of someone

Tumblr_ljeo1zefgi1qhz0jho1_500_large
Weheartit.com

a song that reminds you of someone

day 04 - a song that makes you sad


Dreaming of you.


Bilder från de senaste dagarna.

Sen i torsdags har jag hunnit bli 17år. Känner ingen extrem förändring... Mysmiddag igår med päronen på Jimmys. Grymt härlig middag, och rullade praktiskt taget hem. Fick många fina presenter under dagen och en massa fina gratulationer. Men den presenten som verkligen gjorde mig tårögd(förutom USA-resan som jag redan visste om.) Var världens finaste tavla med "Kärlekens tunga" texten. Riktigt fint. Om någon timme kommer myyysläkten och firar lilla mig. Det ryktas om god mat. Dock är jag lite lätt nervös. Hoppas på att skippa fjällvandringen ett år till, hoppas hoppas. Nu ska det duschas. Ha det.

day 03 - a song that makes you happy

Tumblr_ljao12uovt1qh6jano1_500_large

day 03 - a song that makes you happy

I'm 16 going on 17.

Tumblr_lilovzoxkh1qblopro1_500_largeStyle,fashion,mens,fashion-6dfe4efe16048e69db4bab6dec4c03fc_h_large
Weheartit.com

Myysdag idag, fransk musika på amatörnivå. Ganska myyys över det hela. Sjukt underhållande faktiskt. Annars har jag skrivit om kost under kvällen, och lite klara gull-bruden. Det är lite smått ochill. Några få timmar kvar som 16-åring. Snart smäller det. Nu jävlar, nu ska det festas. Jag planerar en lååång dusch. Matteprovet avklarat, och det känns så jävla bra. Inte provet, utan att det är avklarat. omagiskt, men så jävla tragiskt.

På gränsen till gott.Förra fredagen lagades det middag för Hannah som precis fyllt 17år. Hon var nog lika överaskad som jag att maten faktiskt kunde ätas. Det var faktiskt nästan på gränsen till gott.

day 02 - your least favorite song

your least favorite song

day 01 - your favorite song

Tumblr_lj09kuo55j1qan38no1_500_large
weheartit.com

day 01 - your favorite song

30 day song challenge.

day 01 - your favorite song
day 02 - your least favorite song
day 03 - a song that makes you happy
day 04 - a song that makes you sad
day 05 - a song that reminds you of someone
day 06 - a song that reminds you of somewhere
day 07 - a song that reminds you of a certain event
day 08 - a song that you know all the words to
day 09 - a song that you can dance to
day 10 - a song that makes you fall asleep
day 11 - a song from your favorite band
day 12 - a song from a band you hate
day 13 - a song that is a guilty pleasure
day 14 - a song that no one would expect you to love
day 15 - a song that describes you
day 16 - a song that you used to love but now hate
day 17 - a song that you hear often on the radio
day 18 - a song that you wish you heard on the radio
day 19 - a song from your favorite album
day 20 - a song that you listen to when you’re angry
day 21 - a song that you listen to when you’re happy
day 22 - a song that you listen to when you’re sad
day 23 - a song that you want to play at your wedding
day 24 - a song that you want to play at your funeral
day 25 - a song that makes you laugh
day 26 - a song that you can play on an instrument
day 27 - a song that you wish you could play
day 28 - a song that makes you feel guilty
day 29 - a song from your childhood
day 30 - your favorite song at this time last year

She's like the wind.

Tumblr_lf8mtvmcpk1qar47so1_500_large5567122271_ed885edbf3_z_largeTumblr_linnja1soa1qf25f4o1_500_large
Weheartit.com

Love is like a blanket.

Matteprovet var inställt idag, en dag till i ångest. Det tackar vi för. För övrigt så har jag historiaprov imorgon också. Känner mig lite allmänt opeppad, men tack vare med bästaste vän någonsin. Som har skrivit sina fina små stödanteckningar så har jag en känsla över att provet kommer att gå riktigt awesome. Läste förövrigt världens finaste text om kärlek och blev lite kär i kärleken. Är det inte de det flesta människor blir i och för sig? Det var fint och jag blev lite mera betuttad. Nu ska det köttas historia. Jag ska fan kunna allt om de jääävla krigen nu.

Söndagsmyyys.

Tumblr_lj36dcbgxs1qi4i5bo1_500_largeTumblr_lijmn00ixe1qzbjqso1_500_large
Weheartit.com

Chattar med Märta och mysis på fb. Söndagsångesten ökar. Lyssnar på sometimes med Britney. Det är riktigt myyys. Känner för att se pocahontas eller nått annat mys. Vafan söndag, igen. Sista veckan som 16-åring. På fredag smäller det.

I wish I could still call you a friend.

Imorse vaknade jag vid halv nio. Pallrade mig upp för att åka iväg till friskis. Det trodde jag aldrig om mig själv om jag ska vara ärlig. Men det är liksom nästan lite kul. Nu har jag haft lite söndagsbestyr för mig och försökte plugga lite historia. Men betong på försökt då. Jo men lite har det ju blivit. Det har ofta bara slutat med att jag googlat på native american, sen är man tillbaks på ruta ett. Inte fokus på rätt ställe kanske borde säga. Fokus på matte. På tisdag är det matteprov och jag är inte så taggad. Det ska gå bättre den här gången. Varför ska söndagar vara så otroligt tråkiga? Efter den här veckan så borde saker och ting lugna ner sig lite kan man tycka. Går in på sista veckan som 16-åring. Taggad till tusen. Inte riktigt. Nu är det linjära funktioner som är underhållningen, 0,0% myyysfaktor.

mysis.

Den är mysis, jag känner mig rätt nöjd. USA-resa bokad. Så jävla peppad.

Klubbland.

Tumblr_lifjkcgwjm1qd28soo1_500_largeTumblr_limy0mc1st1qcrss4o1_500_large
Weheartit.com

Någonstans mellan i onsdag och igår har allting gått på ett rullband. Snabbt och svårt att stanna. Onsdagskväll spenderades i unga klara teatern, en pjäs om uppfostran. Inte speciellt intressant. Åkta fel mot fisksättra på kvällen, men skulle till Orminge. Tog en sovmorgon dagen där på, var i skolan och åt på taco bar med Hannizen, som spårade i varannan mening. Träffade min lärare, gjorde liiiite matte. Handlade i panik på kvällen. Igår var det Hannahs b-day dinner och det var såklart småmys. Skratta och prat som vanligt. överaskade god mat. Nu ska jag träffa vännerna. Ha det!

RSS 2.0