Mysmåndag officiellt avklarad.

Mysmåndagen var mysig. Hannah gick för en stund sedan. Så nu sitter jag här, och dricker thé och väntar på familjen annorlunda. Riktigt skön dag.

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


Livet med tandställning. Bistra tider. Jag är glad att den är borta. Jag vill ha sommar nu.

...?!

Jag är sur. Hannah kommer aldrig. Nu äter jag lunch utan henne.

Jag väntar i hörnet vid 7eleven.Jag har kommit på en sak. Mauro Scocco's "Sarah" video är ett mästerverk. Förutom att låten är en av de förmodligen bästa någonsin. Så är videon ett mästerverk. Sockersöt och allmänt underbar. Är det bara jag, men är inte Mauro till och med lite hunkig? Jag älskar gamla Stockholm. Hustaken, och caféet. Jag tycker att det är synd att musikvideorna inte ser ut såhär idag. Bara lättklädda tjejer och en allmänt usch fy blä miljö. En viss sockersöt känsla saknas i dagens läge. Jag menar... vem vill inte vara sarah. Åhhh sarah kom ut i kvääääääällllllll.

Blä, blä och mera blä.


Idag är det något så fint som mysmåndag som är inplanerat. Hannizen ska komma hit efter sitt tandläkarbesök. Sen är det mysmåndag. Väntar i min hippieklänning och funtar starkt på baka något. Jag är sur idag. Småsur. Jag vill inte vara småsur. Jag hade sjuka drömmar i natt. Jag har inte så mycket mera att säga. Juste. Nä förresten. Inget mer att säga.

Dag 20 – Min favorit film.

Tumblr_lgop6qfhhk1qf3xle_largeTumblr_l8ez1pm1cg1qc22s9o1_500_largeTumblr_lg0toamqr71qf32two1_500_large
4544405262_97f75491ed_largeTumblr_lg0cj75kef1qc3cj3o1_500_large
Weheartit.com

Jag älskar film. Film är det finaste sättet att uttrycka sig. Att välja just en film. En film som man tycker bäst om. Det är en omöjlighet för mig. Men absolut. Jag har mina favoriter. Jag är en liten sucker för Nicholas Sparks. Så Dear John och "the last song" är några favoriter. Bland de finaste scener jag vet finns i de filmerna. Allting Nicholas rör blir ju alltid toppen. Green street Hooligans. Lite oväntant kanske. Men absolut en av mina favoriter. Finaste och absolut rörande. Den är så bra gjort. Pocahontas är min favorit disneyfilm och en av mina top 5. Man kan ju inte säga att den är dålig.... Man kan ju. Men de råder jag inte. Dirty Dancing är en klassiker, som betyder så mycket för mig. Vacker film. Den bästa kärleksfilmen.

Jag ska bli hippie.

Idag var jag på super dåligt humör när jag vaknade. Men friskis fick mig som vanligt på toppen humör. Okej, helt ärligt. Så har friskis inte riktigt de effekterna för mig. Men visste känns det lite småskönt att ha avklarat. Nu sitter jag i mina sprillans nya levis som jag älskar och leker runt lite här på datan. Första söndagen på länge som jag inte måste plugga på. Att det är lov, är något som jag har längtat efter. Nu ska jag äta lite muppiga grejer från expressen som smakar chocklad. Juste. Jag ska bli hippie. Det är officiellt.

It's love, it's not Santa Clause.

Tumblr_lh7iyj2ciu1qhq1tuo1_500_largeTumblr_lh34pgcoa11qauotvo1_500_large
Weheartit.com

500 days of summer är nog en av de mest fantastisk filmer jag har sett. En film full av fantastisk ord. Det är väl därför den kanske är så fin.

Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan.

Tumblr_lh10rxmbpt1qaz8bwo1_500_largeTumblr_lgsyc3vbae1qcpa50o1_500_large
Weheartit.com

Vad vet du om månljuset.
Förrän du blivit sönderslagen under det.
Och vad vet du om gryningen.
Förrän du mött varje morgon.
Med sömnlösa ögon.

You die when you're young.

Tumblr_lh7pszsbmr1qd5mnho1_400_largeTumblr_leofriaaau1qdf0iio1_500_large
weheartit.com

Just nu sitter jag i min mysiströja från topshop. Vaknade vid nio och kände mig allmänt lycklig. Lov. Äntligen. Nu sitter jag och lyssnar på broder daniel och undviker att jag måste gå upp. Den bistra sanningen. Idag är det lite tid med mamma som är inbokade. Ett besök till nacka forum. Lite nya jeans ska finnas. Älskar mina levis, så det kanske är dags att hitta ett par lika fina till. Mysdag helt enkelt.

Spårar.

Bloggen spårar. Inlägg hoppar upp frammåt tillbaka. Känner att ja... jag bryr mig inte riktigt. Nu ska jag se wallander med familjen. Mysfaktor noll.

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Helt ärligt... fan vad cheesy fråga. Jag tänker lämna denna fråga obersvarad. Bara för att.

Jag vet vilken dy hon varit i.

Idag har jag skrattar länge. Hela tiden. Konstant. Nu lyssnar jag på Håkan Hellström och äter godis. Myyyysfredag.

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.


De senaste jag köpte. Det var en massa saker. Men de absolut senaste var den här tröjan. En baseball tröja med en örn, i Amerikanska flaggan. Kostade 200 på Carlings. Jag gillar den.

Nöjd.Typ.Kanske.Lite.

Jag funderade på att vara lite små poetiskt och skriva något fint. Men enkelt, så är jaaaag glaaaad. På toppen humör helt enkelt. Till saken hör den att jag har både idrott och matte idag. Jag borde vilja falla ihop och dö. Men nej. Jag är lite små nöjd. Helt otroligt. Nu ska jag pallra mig upp och klä på mig. Om lite drygt en timme går min buss. Bussen till sista skoldagen på länge. En vecka. Otroligt länge...

Igår påstod en lärare att bussarna inte gick så ofta.
Var 8:e minut på morgonen.
Förelämpa inte mitt Älta. Älta är heligt. Älta är 138.
Älta är fult.

She's the one.

http://data.whicdn.com/images/7394265/tumblr_lh0cbsFpZl1qa947eo1_500_large.jpg?1298474965Tumblr_lg761ary381qdttmzo1_500_large
Weheartit.com

Jag är så blandade idag när det kommer till känslor. Men vissa lärare, är verkligen störda mentalt. Annars åt jag lunch med Hannizen123 på Taco Bar, helt ensamma. Längesen. Mysfaktor. Särmatte och friskis på eftermiddagen. Så sääääär det kan bli. Nu lyssnar jag på smöriga musik och ska städa mitt rum. Imorgon kommer the cleaning lady, mamma säger att jag ska plocka upp den hemska röran. Usch fy blä. Att se på webb-tv är tusen gånger så kul.

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Jag kan faktiskt inte säga någon på rak arm. För de finns så många intressanta människor. Så jag tror jag "passar" på den frågan.

Äckligt fula.

Jag är lite små butter nu. Mest för att Michaela Fornis fuck-me stövlar är så äckligt fula att jag dör. Sen att Mauro och Pluras kök inte gick idag, var också lite småsurt. Att jag mår illa. Det är väl också ett fett minus. Nu ska jag sluta sur, och titta på 112 polis programmet. För ni har väl inte glömt att jag ska gifta mig med en polis den här månaden?

Jag har läst min drama läxa med inlevelse. Min mamma skrattade i rummet bredvid. Tack. Tack för stödet. Dig ska jag nämna i mitt oscar-tal. Sen har hon inte skickat tillbaka min pocahontas. Mot den riktigt pocahontas. Do not mess with Pocahontas liksom.

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Inspiration-295e372e7670cf932241ac5b689a2a8d_h_large
Weheartit.com

Jag har en väska ganska lik denna på bilden. Den är ofta full med skräp. Små anteckningar från lektioner lite här och var. En och annan penna. Ibland en epipenn. Lite ipren och handelsbankens mintabletter. Mina hörlurar, plånbok och busskortet. Grafräknaren brukar få åka fram och tillbaka i den här väskan också. Inte så mycket mer.

I mitten av en hurricane.Jag har insett en sak. Livet är nog inte lätt om man är Hurricane Gilbert. Man är alltid någon i bakgrunden. Undra om det är något han har valt det själv. Stackars Hurricane.

The war has only begun.

Tumblr_lh20zahzxg1qbgooro1_500_large
weheartit.com

Jag känner mig sockersöt idag. På prima humör. Även fastän halva min skorpa ligger i BH:n och sticker. Det är vidrigt. Har även insett att smaken av päronkräm inte är lika ljuvlig som den är när man är 8. Dagen har varit allmänt ointressant men ändå inte. Så trött på skolan. Imorgon är det Drama och jag är lite smått peppad. Mysigt värre. En massa saker att göra tills imorgon. Pluggmässigt. Två dagar kvar till lov. Jag längtar.

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.

Tumblr_larec8l8uq1qdgffao1_500_largeTumblr_lgdcr8zhvb1qfyo1yo1_500_largeTumblr_lfv293rcyf1qbjgxuo1_500_large
Weheartit.com

Idag har varit en vidrig dag. En dag som gjort mig så arg. Jag har suttit framför en dator skärm mellan 10.15 till 16.15 praktiskt tagit. Vidrigt var det. Jag har nästan lärt mig hur man jobbar med exell. Med betoning på nästan. När koncentrationen började bli sämre vid halv tre började det mesta bli hysteriskt kul, och små saker som vänners ex lillasyskon bloggar blev extremt roliga. Läser om härskartekniken för levnadläran imorgon och värvar med en och annan ekvation. Tänkte även jobba lite på en novell och läsa en pjäs skriven av äckliga "ett öga rött"- författaren. Fyfan. Fyfan för skolan. Vill ha lov. Min käre vän Emilia, hon får lov redan imorgon. Jag har bombaderat henne med hat sms. Jag är så aaaaarg. Jag behöver vila. Sova och dricka ett och annat glad vinbärssaft. Juste jag ljög idag Hannah. Hurricane Gilbert är nog mina favoritlåt trots allt.

Dag 15 – Någonting jag ångrar

Jag tror inte på att ångra saker. För ånger skapar bara ångest( Kan man säga så?)! Jo, en sak ångrar jag riktigt mycket. Förra måndags, när jag, Linni och Hannah åkte tunnelbana kom vi i en het diskussion med en total främling om Huddinge låg nära skärholmen. Han sa att de inte gjorde de, Linni sa att de gjorde de. DRAMA MOT TUNNELBANAN TILL GULLMARS! Till saken hör den att det var något fel på hans öga. Något vi pratade om när vi gick upp från t-banan. Och där stod han, framför oss. Sånna saker kan jag ångra. För de kändes så elakt just den sekunden. Så förlåt, killen som sa att Huddinge och Skärholmen ligger långt ifrån varandra. För de gör de inte. Du har fel, fel fel!

Mysmåndag.


Fick snillesuperblixt. Stylisterna innan familjen annorlunda. Mysmåndag. Har varit en bra måndag idag.

Säg att du älskar mig.

2864668147_4891c19882_z_large
Weheartit.

Hur kan man inte säga att den här och den här är universums mest underbara låtar. Sitter för övrigt och skriver en novell. Har flyt. Det ger vi tummen upp för. Annars ska jag plugga ikväll. Tummen upp för det. Juste jag fick G på mitt franska prov. Jag dansar uppriktigt sagt. Jag dansar på bordet. Underbart. Ja, så var det matten då. Fyfan. Nu blir det mera pluris och kanske kladdkaka. Familjen Annorlunda ikväll. Åh vad härlig. Familjer med många barn. Mysfaktor 10.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


Den här bilden är tagen april 2010. Jag har luftrörskatarr och var allmänt förvirrad och hostig större delen av tiden. Jag var likblek eftersom jag sällan lämnade huset. Jag ser faktiskt lite läskig ut på den där bilden. Typ Hej-sätt-in- mig- på-psyket.


Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Il_570xn.209217474-e1297621882391_large
Weheartit.com

Ett bröllop. Ja... okej. För det första. Så känns det otroligt lång borta. Att gifta sig. Men att gifta sig, de vill jag göra. Jag vill ha ett litet bröllop. Antingen på någon strand någonstans. Eller i en lite kyrka någonstans på landet. Jag vill ha en vit tunn sommarklänning. Jag bryr mig egentligen inte så mycket, bara att jag gifter mig med någon jag verkligen älskar och får dela den dagen med mina närmaste. De är det enda som egenligen betyder något.

I'll be right beside you dear.

Tumblr_lgdkddrf8x1qcc0efo1_400_large5450207569_31ffde801a_z_large
http://fashionhadstolenmyheart.tumblr.com/page/5http://www.flickr.com/photos/prettypics_sz/5450207569/

Imorse bestämde jag mig för att träna superduper tidigt. Lite surt kändes det. Men otroligt skönt att ha det gjort. Nu lyssnar jag på ett lite halvt cheesy soundtrack som tillhöra Dirty Dancing. Det finns ingen underbarare film. Igår såg jag och mami någon mysig film med Amanda Seyfried. Jag blev sugen att åka till Italien. Verona och Toscana kanske. Nu ska jag räkna tråkig matte. Matte B måste vara guds gåva till dagens ungdommar. Vilken prövning...

Mysfika.

Vi körde på en mysfika. En fika som varade extremt länge. Sådär fyra timmar. Vi pratade om allt och ingenting. Det var mys. Nu ska jag äta wallenbergare. Rikitigt onödigt info.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart påEn av de absolut vackraste platserna jag har varit på är Korsika. En ö mellan den Italienska och Franska kusten. Det var vackert. Blått vatten och kritvit sand. Det var ett paradis.

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat.

Tumblr_lfyrzcjvyj1qclxj2o1_500_largeTumblr_lgmrhs32o51qgcj8vo1_500_large
http://schadenfreude--.tumblr.com/ + http://iamavolcano.tumblr.com/

Jag var så arg igår. Jag var sur på alla sätt och vis. Jag var sur på Matte B kursen framför allt. Känns som om jag alltid är sur på den krusen. Men det är jag inte. Jag blir bara sur när vissa människor säger att jag inte kan. Men jag vet att jag kan. De har jag alltid vetat. Hannah var också lite små sur, vi åkte in till t-centralen och handlade lite. Jag fick jobba lite med mitt öga, som ser något jag vill ha på tusen mils avstånd. Kom hem med en massa saker. Lite för mycket. Träffade upp Emilia i Sickla för en försenad födelsedagsmiddag. Pizza och pasta. Riktigt mysigt. Nu ska jag försöka pallra mig upp och börja dagen. Helg är verkligen inte överskattat för fem öre.

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.Jag är väl som resten av alla andra i tonåren rädd för livet, rädd för framtiden. Vad ska jag bli? Vem ska jag bli? och varför ska jag bli så? Jag är oroligt för att framtiden. Jag vill göra så otroligt mycket att ibland kanske det bli för mycket. Jag tror inte att det är helt ovanligt heller. Känns som att alla som är typ under 30 inte heller är speciellt säkra. Jag är väl kanske också den människan som inte gillar att vänta på saker.

Men när jag verkligen tänker efter, så är det ju lite spännande också. Jag ser faktiskt fram imot att bo i en supertrång 1:a någonstans i världen, jobba skit jobb och bara leva hippielivet.

Jag minns varenda stund.

Tumblr_lfib575vst1qfae4ko1_500_large
Weheartit.com.


Och det är sommar i en sekund
och jag minns varenda stund
när vi gick till havet för kärlekens skull
När vi blev fulla för kärlekens skullBullets.

Tumblr_lga1e4fipg1qc3ss8o1_500_large
Min kärlek till Rebecca och Fiona bara växer och växer. Färgstarka svenska tjejer, sånna behöver man. Musiken de gör är ju inte heller att klaga på. Den är klockren och dansvänlig.

Lite halvt kämpig dag idag. Ont i halsen. Jag är tydligen duktig på att bejaka lärde jag mig idag på dramat. Matten gick åt pipis men Hannizen123 Almqvist har lovat att lära mig. Hon är ganska awesome. Hjälper de skadade och allmänt förstörda. Franskaprovet var ett fiasko. Ett av de större misstagen i mitt liv, valet av franska i årskurs 6. Har jag nämt att det var så dumt. Jag ångrar det. otroligt mycket. Jag har lånat Harry potter boken. Fyfan. Jag är officiellt på den mörka sidan, den ljusa enligt Hannah. Fuck fantasy temat i Engelskan. Det är typ hur tråkigt som helst.

Jordgubbar och gröna saker.


Idag såg jag sons of Anarchy för andra gången. Jag måste säga att jag är lite små hooked. Det är spännande, kanske är det förkylningen som talar, men ja. Så kände jag. Jag har druckit vatten och thé. Ett och annat glad jordgubbsaft. Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan, eller ja, jag måste pallra mig till skolan. Jag har nämligen franska prov. Allmänt oppeppad.  Funderar dock på att gå på den lektionen. Funtar som de så fagert heter nu för tiden. Tycker att det låter ganska lame. Så därför föredrar jag fortfarande funderar.

Juste... Det finns en snut på 112 programmet. Otroligt tuuuung snubbe. En accent som är så otroligt laaame att jag faller in i skrattkoma när han öppnar munnen. Åhhh vad jag älskar reality serier(Förkylningen som talar). Igår såg jag ett hur mysko programm som helst. Kvinnor som missat sin graviditet, och bara börjar föda mitt i NADA! HUR KAN MAN MISSA DET? Sparkarna, viktökningen och typ allt. Detta diskuterade jag när Hannizen åkte hem, och jag var med i luren. Undra vad folk tror om oss egentligen? Jag vill faktiskt inte veta.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Idag har jag på mig något så fult, att jag inte skulle lämna huset såhär om huset inte typ brann. Ett par raggsocker i en hemsk röd-färg. Ett par mjukis byxor från Göteborgs seglarsällskap(???) och en randig myströja från Gap. Håret är flätat Indian style. Till mitt försvar är jag sjuk. Finns inte så mycket mer att säga.

Jag kommer.Idag är jag lite piggare. Är annars extremt rastlös. Ligger i sängen och läser "En lat jävles guide till MVG i alla ämnen", så nu jävlar. Inne på min tredje kopp thé idag, vet inte om de gröna thét är mycket bättre än det andra. Men det känns lite bättre att dricka de, nyttigare. Letar artiklar för arbetet i samhällskunskap. Musik nedladdning igen. jag vet inte hur engagerad jag är i det här ämnet egentligen. Förresten. Veronicas Maggio nya singel är typ hur tuuung som helst. Men ja, ibland undrar jag vad det egentligen handlar om? Checka förfan!

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Grönt thé.


Grönt thé. Låter riktigt vidrigt. Kanske är det för att jag inte känner någon smak. Men det är helt okej. Utvandrarna går på tv. Riktigt seg film. Franska är ännu tråkigare. Beyond tråkigt. Såg även Sons of Anarchy för andra gången i mitt liv. Verkar lite små tungt faktiskt. Charlie Hunnam är ju typ as mysig. Eller ja, kanske inte. Men biker-looken passar ju honom.

Walk you home.

1291600548072_f_large
Weheartit.com

Den här bilden är nästan lika fin som den här låten. Nu ska jag dricka ännu mera thé.

Breakfast time.

Jag ligger i min säng, snorar och hostar. Ska snart pallra mig upp, för att äta frukost. Jag orkar inte med det här. Inte nu.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag är som många människor, jag är full med dåliga vanor. Jag är hemskt dålig på att plocka undan efter mig i badrummet(ligger handukar i badrummet efter mig.) Jag äter inte sallad så länge den inte är dränkt i dressing. Jag lämmnar alltid kvar skalen där jag äter mina madariner. Småsaker. Småsaker som människor jag bor med stör mig extremt mycket på.

Men den vanan jag absolut önskar att jag inte hade. Är faktumet att stressa upp mig. Att jag alltid vill tänka igenom allting så väl, att jag tillslut nästan får ångest. Mina fyra timmar sömn i torsdags var väl förmodligen något i den stilen. Jag vill göra så bra val att jag ibland kanske tänker för mycket på dem. Men fördelen med att stressa upp mig, är att jag är ganska duktig på att planera min tid. I allafall när det gäller att göra saker. När det kommer till skolarbetet. Not so much.

Sockersött.

Tumblr_lgaz8rkek71qef8k5o1_500_large


Weheartit

Idag har jag velat sjunka ner i marken och dö ett antal gånger. Mest för att jag frös så att jag dog imorse. Sen för att jag hade dödsångest för franskan. Som inte var så jävla svårt. Fick ett svagt VG, vilket är det bästa jag har fått typ ever. Drog till Bengans för att köpa en härlig LP. Håkans "Ett kolikbarns bekännelser", så nu lyser mitt rum. Lycka.

Alla hjärtans dag idag. Typ århundrades mest segaste dag. Om man är singel. Små hjärtan överallt. Hela skolan var pyntad med rosa och röda saker. Sockersöt. Nästan lite för sockersöt kanske. Jag tror att det är jätte kul att fira alla hjärtans dag. Om man har någon att dela den med, annars är dagen väl rätt bortkastad. Annars ligger ett paket, på mitt soffbord. Till mig, från far. Några fördelar med alla hjärtans dag kanske det finns. Men nu kanske jag ska vara lite sådär små gullig, och langa er den sockersötaste spelistan ever. Hur tuuung som helst. Den ultimata spelistan för oss singlar, inte ok om någon med någon, lyssnar på den. Inte ok alls faktiskt. Då blir det andra bullar.

D-day!

Imorgon är det alla hjärtans dag.
Min mamma frågade om jag hade köpt något till mina nära.
Jag svarade nej.
Hon såg lite förkrossade ut. Som att hon borde lärt mig bättre.
Sen blev jag deppig.
Alla-hjärtans dag är en aning mörk.
Till råga på allt så har jag muntlig franska imorgon.
Härlig dag. Verkligen. Härlig.

Du vill höra kärlekens tunga.

Tumblr_lg3hk5m5ty1qgleqlo1_500_large
Musikalen igår var riktigt awesomeness. 80-talet är så galet härlig. Älskar svensk musik från 80-talet. Plura , Maouro och gyllen tider. Så jävla härlig tidpunkt. Känns inte som att det fanns så mycket olycka. Men det är väl bara jag. Tränade tidigt imorse. Känns lite små skönt. Nu ska jag sätta mig och stundera french. Muntligt imorgon och jag känner att det kommer att gå riktigt... dåligt. Ikväll är det solsidan, och Plura ska vara med. Två gånger i ett och samma inlägg, jag är nog besatt.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Tumblr_lgdsvrpvle1qecw6eo1_500_large
Weheartit.com

Jag har aldrig riktigt tänkt mig själv med en mille i fickan. Men om jag fick möjligheten. Så skulle jag nog ett par tusen lappar på att köpa min Mullberry. Sen skulle jag nog ta mig runt om i världen. Se allt jag har drömt om, sen skulle resten sparas.

Where I stood.


Galet fint. Hippie-looken är så tuung. Nu ska jag börja göra mig ordning för musikalen eftersom vi tydligen ska äta brunch (som vanligt får jag reda på allting sist....). Ska repetera Klockslagen på franska på bussen. Hej illamående.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Tumblr_lgd00mafh61qekccko1_400_large

Jag har aldrig riktigt blivit så där sockersöt kär. Inte vad som skulle bli en cheesy lovesong eller ens duga till en Nicholas Sparks roman. Men jag tror inte riktigt på "typer", att man skulle falla för samma typer och och om igen? För då borde man ju rent av tekniskt göra om samma misstag om och om igen. Vore inte det bara allmänt korkat? Men det kanske bara är jag.

Jag tror där imot att man dras av vissa drag i en människa. Och i mitt fall är det nog snällhet. En fin och genuin sida. Sånt gillar jag. Sånt som är sockersött och får en att le. Min kompis sa till mig att jag alltid har en sak för såkallad "sjömänn". Sånna som är lite lätt skäggiga och med mössa och mellan långt hår. Det kanske ligger något i det... eller så gör det inte de alls. Typer är dumma. Typer är ologiska.

Everywhere i go, i see something that reminds me of you.

Tumblr_lg4s26ig9u1qgljlno1_500_large

Jag skickade den här till Hannizen igår, jag tror hon skrattade ganska rejält när hon såg den. Nu ska jag pallrar mig till kopiatorn och skriva ut en massa skit papper i franska. Muntliga franska på måndag. Jag vill officiellt ta livet av mig. I eftermiddag blir det musikal med mamma och moster. Hur fan ska jag hinna med allt?

Konstigt värre.

Jag hade en snödag idag. Jag har aldrig någonsin haft en snödag förut. Fick lite day-after-tomorrow feeling. Lite läskigt men jävligt chill. Alla skrev på facebook om kaoset. Det var lite som att hela världen stannade. Som att hela världen kretsade runt SL. Makthavare av Stockholm. Myste hos Emilia och kollade på en skräckis. Nu sitter jag hemma, lite lätt illamående efter panacottan utan att tagit en laktostablett. Kändes lite som jag fick skylla mig själv. Pretty little liars är igång. Och jag njuter. Fan vad skönt med långhelg.

Drop dead gorgeous.

DSC_0925.jpg Shecity , Kenzas , Lisaplace, Sofi Fahrman , Absolutboston

Den ena är ju vackrare en den andra. Dödsångest nästan.

 


Inställt eller inte?Alla bussar i Nacka och värmdö är iställda(som resten av Stockholm). Vem vet? Hoppas på att hela dagen blir inställd. Nu ska det pluggas matte. Fy fan vilken dag. 


Killing me softly.

Jag sov 4 timmar inatt. Har påsar större än gud vet vad under ögonen och känner mig förjävlig. Kommer att sussa vilken sekund som helst känns det som. Imorgon är det fredag och det känns faktiskt ganska bra. Kommer att plugga stora delar av helgen. Matte B och franskan dödar mig.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.


Jag kan drömma om mycket. Jag kan önska mig mycket. Och mål de har jag massor. Jag en en sån sjuk människa. En varg i fåraskinn, eller hur säger man? Nått i den stilen. Men när det kommer till mina mål och drömmar så ser jag gärna mig själv vara lycklig. Hålla på med ett yrke där jag kan göra det mesta, där jag kan ha mig sköna converse, blommiga kjolar och ray-bans. Jag vill kunna vara kreativ och aldrig sitta på samma ställe för länge. För det är det värsta jag vet. Jag vill hålla på med ett yrke som innehåller många saker. Jag vill bo i en storstad där jag kan höra stadsbruset hela tiden.

När det kommer till kärleken så tror jag kanske inte på den "rätte", jag tror att man har flera "rätta" i sitt liv. Jag tror inte att man kan hitta all kärlek i en person, utan att den är utspriden hos många människor. Hos vänner, familj och musik. Det jag önskar för mig i framtiden är lycka och värme. Och en liten hund. Gärna en vit sån som man kan ha under armen.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

28.01.2011_large
Weheartit.com

Jag är en sucker får vår. Jag är en sucker för conversen, hur luften plötsligt blir renare, hur allting bara bli ljusare, när blommorna sakta kommer fram och världen blir lite grönare, att man kan sitta med en tunn jacka och ett par solglasögon och bara njuta på en parkbänk. Det är som om med våren börjar ett nytt liv. Lite hopp kommer. Allting är så nytt och rent. Våren är vacker. Finare än någon annan årstid.

Gonna hear me cry.

Jag har idag insett hur otroligt seg en lektion kan vara. Så som min typ 2,5 timmes långa lektion i eftermiddags. Det var vidrigt. Och tråkigt. Jag har inte riktigt insett hur segt skola är idag. Vi pratade om "egen tid" idag på levnadsläran. Att den är viktigt att priotera. Jag ville ställa mig upp och skrika. När skulle jag hinna med den liksom? Inte vet jag. Nu ska jag plugga lite franska. Ett helvetes papper och ett muntligt test på måndag. Sen blir det säkert lite matte. Har jag nämt att jag vill ta livet och dö. Varför, varför så mycket i skolan? Jag vill gå och dö. Kommer att falla ihop och dö. Av sömnbrist och tusen andra saker. Jag trodde att 1:an skulle vara mild. Men icke sa nicke.

Sommaren snurrar fort när vi bara snöar bort.Idag har jag en lektion. Tre timmar lång och fick mig att inse att Sverige är ett mycket tråkigt land. Mycket tråkigt. Efter den lektionen åkte jag hem och räknade matte. Det var tråkigt. Så nu sitter jag här. Har myst och beställt lite smycken från JFK. Galet tunga grej. Kommer se ut som en indian. Något jag älskar. Nu ska jag plugga franska. Otroligt opeppande. Solen lyser lite och vårkänslorna smyger sig på mig. Vid sex ska jag gymma. Ska bli lite små skönt. Nu ska de studeras.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Img5m_large
Weheartit.com

Jag skulle inte vilja säga att jag vill träffa någon. jakten på den "rätte" är väl personen som man ska spendera typ resten av sitt liv för att hitta. Så vi skippar honom för ett tag. Jag vill väl kanske hitta någon som gör mig glad. Någon man bara kan typ drömma sig bort med. Men annars är jag omgiven av människor som gör mig glada. De är jag väldigt tacksam över. Så jag känner väl ingen press att hitta honom Helt ärligt, så den person som jag kanske vill träffa mest nu är väl typ någon stödlärare i matte. För PQ-formeln i matte var lite svårare än vad jag trodde.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.


  1. Jag älskar Håkan hellström, och hans musik. Den är otroligt fin.
  2. Jag äter inte sega råttor.
  3. Finner inte riktigt det roliga i idrott.
  4. Jag kan inte äta sallad om den inte är dränkt i dressing.
  5. Det bästa jag vet är smöriga grejer på lelove.
  6. Jag vet inte riktigt hur det här med Matte B kommer att gå.
  7. Har en soft spot för gamla gubbar.
  8. Jag har för mycket klänningar.
  9. Om jag skulle vilja bli något så är det nog författare.
  10. Jag har ingen aning om varför jag gör det här...

25 dagar.

Nu gör jag det här igen. Enbart för att jag är ny. Ny på blogg.se. Here we go!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram –
och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.


Träsk.

Jag är tillbaka i träsket. Träsket som även är känt som blogg.se! Tillsammans tror jag vi kan bli lyckliga igen. Efter en tid isär alltså. "Jag går aldrig isär, när jag går med dig" eller hur var det Håkan sa? Fina ord i alla fall. Nu kanske jag stannar ett tag.

RSS 2.0