Trist.

Igår var det trist. Teater vid kulturhuset. Känns som om jag hade överlevt utan det. Nu sitter jag här, men lite av en egen sovmorgon och ska precis äta frukost. Jag googlade precis mitt efternamn också, enbart tråkiga saker kom ut. Orelevanta saker som söndagsbilagan och mammas bok. fett med ochill. Nu ska det pluggas franska och ätas gröt.

Nöjd?

Jag är nöjd med mig själv, med samtalet, med ... Jag är ganska nöjd.

Otaggad till 1000.

Utvecklingsamtal om en timme, otaggad kan man ju säga. Idag har det för övrigt varit Hannah's födelsedag, hennes dag. Något jag har hört två tusen gånger per minuten. Och när jag försökte köpa henne en chokladboll, nekade hon mig detta nöjet. Nu ska jag äta någonting, annars kommer jag dö under detta samtal. Hur nödvändigt är det med ett möte... Dags för mig att gå och dö då. Ha det vänner.

17 stora år.För ungefär fem minuter sen så skedde något stort. Min bästa vän, soulie, andra halva, fruga, dotter osv. Fyllde 17 år. Hon blev officiellt lite äldre än mig. Men bara i tio dagar till. Hannah är förmodligen en av de roligaste människor i den här världen. Hennes humor är så sjuk att jag ibland undrar vad som händer inne i den där skallen. Vad hon tänker på egentligen? Hannah har ett hjärta av guld, och finns verkligen där när man behöver henne. Hon kan få en sitaution där man bara vill ligga och gråta, till att man gapskrattar. Hon är ruskigt seriös över vissa grejer, och är super intelligent men andra saker... så som Harry potter, gör henne till 11år igen. Hannah har en förkärlek till allting som är brittisk. Hon ska gifta sig med en Ginger-brit, få en massa gingerbarn och jobba på ett biblotek, eller bli jurist, kanske utrikes korre. Vad det blir av med henne, de vet jag faktiskt inte. Men grattis världens bästaste Hannah EVA-MARIA( Almqvist. Grattis Bästaste vän. Du är ganska så awesome, men inte lika awesome som mig, men de hade du väl redan listat ut.

Jag blir hellre ensam, än lycklig med någon annan.

Tumblr_ligyetkjqz1qddjfno1_500_largeTumblr_ligyiqbgm71qe42eqo1_500_large
Weheartit.com

Brännö serenad spelar på. Den är fin. Har en viss sockersötfaktor. Som mycket annat. Mycket är myyys i mitt liv just nu, men värvat av lite andra känslor. Men för det mesta är det rätt sockersött. Och jag måste säga att jag är rätt så nöjd. Imorgon börjar en ny skolvecka. Fyfaan fast ändå inte. Känns som att påsklovet närmar sig. Lycklig känsla. Jag ska sitta i tunn jacka, och mina converse på söder. Jag längtar. Ett besök till sala är planerat. Usch fy blä. Men lite skog sägs vara bra för hyn, eller nått i den stilen. Ingen solsida ikväll. Lite surt måste jag säga. That's life.

Fucking tråk söndag.

Nu är det selma som ska stå för underhållningen, och sen lite fucking matte. Som sagt var... as peppad. Imorse var jag as peppad för friskis, sjuuuukt värt det känner jag. Imorgon är det hannahs b-day. Även en ny skolvecka. Vi ska jobba på tisdag. Allmänt bry över hela det här inlägget. Känner mig lite lätt doooown.

If i'm not home, i'll let you come.


Mysig vårdag idag. Ute på promenad genom den lilla staden där man bor. Myste med vännerna. Det ser ut som om det blir tacooonight ikväll. Inte klagar jag. Ska äta tills jag spricker. Vilket jag tror mina byxor kommer att göra med tanke på att de är tighta som attans(Hannah kommenterade till och med min platta rumpa...). Men vafan, imorgon är det friskis och jag är superduper taggad.

So I can shake you...

Tumblr_lihj0rttbh1qghwxto1_500_large
WTumblr_li5ei6yneq1qcsbslo1_500_large
Weheartit.com

Någonstans mellan i onsdags och igår försvann jag. Det var mycket plugg, sääärisläraren kom. Jag sov inne i stan. Jo men det var chill. Det som inte var så positivt var väl förmodligen var väl att vakna sisodär 5 i fem, av en jävla underlat(En turkos gräslig fågel) i fredags. Skoldagen gick snabbt. Körde middag inne i stan, med Hannizen, Emilia och Denise. Denise som kommit ner till Stockholm för att hälsa på. Mysig mongolisk resturang. Varje tugga var lite ångestladdad, men fruktbuffén var inte att leka med. Vi rullade sedan hem från Drottninggatan.

Nu ska jag klä på mig och börja dagen. Känner mig lite otaggad. Sängen är varm och skön. Men ångesten av att titta på klockan, inte en till Lördag som bara flyger förbi. Dags att bara kööööra.

Ovärt och ganska jobbigt.

Idag har jag varit på så sjukt humör. Döper officiellt om många i min närhet. Hannah har officiellt blivit Hardcore Hannah. Jag gillar det. Har även insett hur tuffa dessa friskis pass man går på är... Men annars, annars har dagen varit ganska awesome. Nu vill jag i princip gå och dö. Väntar på att greys ska börja, känner att det börjar bli lite jobbigt... och ovärt. Jag är kroniskt trött. Vill sova. Mer och mer. Som sagt börjar känna att det här börjar spåra till något, som är galet ovärt. Ha det bra tills vidare. Peace out. Stay cool. Okej nu spåRar det igen...

Just for one day.

Tumblr_li45dxrwig1qfl04ao1_500_large_large
Weheartit.com

Jag är fylld med lite ångest. Borde inte ha gjort det. Men det var så kul, så värt det. Så vafan... What if? Annars har jag spenderat dagen till drama. Sånt där som hade gjort någon stor dramatiker hade brytit ihop. Men det var kul. Nu myser jag i sängen och är lite på sånt humör som gör mig lycklig. Mysmusik, skrattig och allmänt nöjd med mig själv. Tack för pushen Hannizen, jag behövde den verkligen. Lätt, veckans ögonblick med tanke på minen. Nu ska jag dricka thé och sen smäller det. Känner inte för DH. Det blir någon något annat klyshigt med en och annan sockersöt replik. Imorgon är det tidig morgon. Jag vill dö. Jag har ont i magen också. Jävla laktos.

Follow through.

Just nu låter jag musiken styra mig, och förtillfället är det Gavin deGraw, första albumt. Jag känner mig alltså lite små nöjd med mig själv. Ska precis äta middag helt i min ensamhet, myysmåndag idag. Har inte speciellt mycket att säga, måndagar kan inte bli speciellt mysiga. En riktigt seeeg dag helt enkelt.

Hela livet var ett disco.

Jag har lyssnat på "Hela livet var ett disco" x-antal gånger. Jag gillar den helt klart. Även fastän någonstans i kroppen så vill jag inte gilla Markus Krunegård. Men icke sa nicke. Nu blir det snart dinner with the fam, solis står på schemat ikväll. Min kärlek till Plura hat växt under dagen. Speciellt när jag började dagen med att pumpa "Fulla för kärlekens skull" albumet. Han är kuuung. och jag är lycklig. Imorgon är det skola, och känner mig nästan lite smått peppad. Förra veckan var riktigt awesome, hoppas på detsamma för den här. Vi går mot ljusare tider eller nått i den stilen som Hannizen så fint uttrycker sig lite då och då.

Hela hotellet luktar adrenalin och krut.


Det är mys i hörlurarna, eller rättare sagt Ulf lundell. Speciell typ. Kanske borde ta upp "jack" igen, mannen är ju liksom ganska awesome. CV-time. Det går åt pipsvängen. Varför detta öde liksom?

Där ögonblick blir till evighet.

Imorse vaknade jag så tidigt att jag inte vill nämna tiden. Jag låg i sängen i sisodär en timme och filosoferade över livet. Pallrade mig sedan över till friskis för ett så härligt baspass. Mysfaktor över det. Jag börjar faktiskt gilla det lite. Annars sitter jag mest ut och har lite småtråkigt samtidigt som jag skriver det sista på dramanlysen. Pappa har lite fuffens för sig, misstänker att det har med min b-day att göra. Jobbigt kan jag bara säga. Första söndagen på länge jag inte är dränkt i plugg. Känns lite småskönt.

Myyslördag.

Idag ska det skrattas. Hannah var imot mitt förslag att dansa med indianerna på plattan. Okej jag frågade inte riktigt, men jag kände svaret på frågan så fort jag ens kom på idéen. Det blev lingonfilmen, Sverri Gundeson. Min stora kärlek i livet, efter Joel kinnaman förstås och ja.... Jag ska även hitta den fina klänningen i spets. Nu ska dreadsen bort(Mina enormt stora tover). Ha en toppen dag.

Lace.

Bild: Karnaah.

Jag såg den här klänningen för ett par dagar sedan. För att inte låta som en såndär klyshig bloggare, så ska jag inte överdriva så fuckling mycket. Men jag älskar den här klänningen. Jag ska så ha den om det är det sista jag gör. Jag tänker armbåga mig fram för att hitta den, den ska finnas i min garderob. Jag vill ha den, den och jag. Den och jag, mina marinblåa converse, och vitabergsparken, och någon rolig typ att skratta med. Då är jag lycklig. Och lite solsken. De skulle vara fantastiskt på alla sätt och vis.

Be my baby, and i'll look after you.

38420_138947076135369_111163652247045_290469_5380375_n_largeGr_52309023_largeTumblr_lb34ollux31qzmzeko1_500_large
Weheartit.com

Awesomeness.

Det har varit awesomeness över den här dagen. Lite awesomeness över hela skolveckan kanske. Men idag, idag har dagen verkligen haft sina höjdpunkter. Veckans höjdpunkter. Men varför jag är så underbart glad idag. De tänker jag verkligen hålla för mig själv. För det som gjorde dagen till en sån fantastisk dag. De rör verkligen ingen annan än mig och Hannah. Och de är nog bäst att de stannar så också. För resten av världen också. I köket står pappa och leker Per Moberg. De här vårdar inte gott, inte på något sätt. Per Moberg måste verkligen vara universums äckligaste människa. Imorgon ville jag röja på Djurgården. Hannizen var imot detta fantastiska förslaget. Jag känner mig kränkt.

Något är seriöst fel på mig.

Min mamma har sagt till mig att jag har vaknat på fel sida idag. Att jag lider av något. Jag tror personligen på hade-precis-mens-pms. Eller så lider jag av grova humörsvängar. Så jag fick order att använda en annan ton. Så nu sitter jag och surar på mitt rum. Jo som sagt var, jag har ingen bra dag idag. Nu börjar greys. Lycklig cheeey.

Skönt liksom.

Jag kan liksom nästan andas lite mera nu. Samhället är inne. En uppsatts som blev 10 sidor är officiellt inne. Gud var härligt. Nu ska levnadsläran och dramat bara avslutas. Fyfan vad tråkig jag är.

Tre små fina ämnen.

Jag har kommit till insikt med en sak. Jag gillar tre skolämmnen i dagens läge. Tre st. Tre små skolämnen. Historia A, Levnadslära och drama. Tre ämnen av typ många. Jag vill ha sommarlov. Jag vill ha sommarlov nu.

Love is not a maybe thing you know when you love someone.

4979786424_af0f671d79_o_largeTumblr_lgyf72iuaj1qczr0to1_500_large
3_80863015_largeTumblr_lcwv24jzwl1qbovkto1_500_large
Weheartit.com

Några till sockersöta små citat. Lauren Conrad kom med de finaste den här gången också. Fint måste jag säga. Okej nu ska jag ta mig i kragen... Jobba jobba jobba.

Rostig spik.

Rejält med mysfaktor. Idag är en sån där dag där man bara egentligen vill hoppa av lycka. Jag är ledig idag, solen lyser och så... ja, så är jag ledig. Håret går åt alla håll. Och tovigt är det och består av typ 1/10 dreads känns det som. Tyvärr önskar jag att jag skulle kunna säga att dagen skulle spenderas åt roliga saker... Nu blir det mysfrulle och sen, då jävlar ska det jobbas. Helvetearbetet ska in imorgon. Jag längtar.

Aldrig ska jag glömma dig.

126755690679911_largeTumblr_kzmi9eun3m1qzwaddo1_500_largeTumblr_lhm6g4ffm41qg50kbo1_500_large
Weheartit.com

Jag känner mig på ett sockersött humör. Sånt där lycka när musiken låter sådär underbart och fin som den kan göra. Lelove låter gulligare än vad de brukar. Man blir lite lätt på sånt där sockersött humör ibland. Jag gillar känslan. Speciellt med världens finaste låt i öronen. Kärlekens tunga. Finns det något bättre än Pluras brustna hjärta. Tvivlar starkt på det.

Natten är ung och jag ligger vaken.

Tumblr_kxonoemyrp1qargqko1_500_largeTumblr_l383b0gkl21qabl99o1_500_large
Weheartit.com

Idag har varit en dag när man lika gärna hade kunnat stannat hemma. Hemma där man hade sluppit hela dagen. Dagen där man undrat vafan man valde matte C, lite halvt random möten vid medis, ovärd sallad och konstig fransk film. Listan bara fortsätter. Imorse ville jag skolka. Med dagen avklarad så ska jag jobba med helvetes arbetet och sen blir det en annorlunda familj. Mysfakor, mysmånad. Påtal om måndag. Imorgon är det tisdag. Då är jag ledig. Riktigt mysfaktor över det.

Tro och tvivel.


Stter och läser igenom min samhällsdel, och lyssnar på håkans "Försent för edelwiss " album vilket har en viss dysterfaktor över sig. Men det är fint som mycket annat av de han har skrivit. Söndagsångesten börjar välla upp. Som vanligt. Varför ska det vara så förbannat tråkigt?

Om himlen finns är jag förlorad.

Tumblr_lhs3izevjz1qg6w83o1_500_largeTumblr_lfoss5c5e21qb67gho1_500_largeEedd1ad23630aec883dedb7af73bd9b3_largeTumblr_lg7xoi0jqb1qfc8w5o1_500_large100820+3_large
Wheartit.com

Några underbara citat jag har hittat lite här och var från weheartit.com. Ord är verkligen bland det finaste som finns. När orden sägs på rätt sätt, det är då man verkligen berörs.

Samhälle kan ju bara ta sig.

Friskis stod på schemat imorse. Och så blev det... skönt var det. Känner att jag har energi för helvets eftermiddagen jag har framför mig. Samhällsuppsattsen ska in på onsdag. Har jag nämt att jag vill ta livet av mig? Nä nu jävla. Nu ska det pluggas. Så att pennan bara glöder. Nu jävlar.

En ny dag.

Imorgon är som sagt en ny dag. Inga fittiga matteprov. Enbart lördag. Jag längtar.

Alla talar om dig Hurricane.

Tumblr_kypvb8s4iy1qa7wmco1_500_large
Weheartit.com


Idag är det en mycket fin dag. Det är inte enbart internationella kvinnodagen. Vilken är lite sisodär? Är inte alla dagar kvinnodagar egentligen? En massa människor fyller år. Men idag, idag är en stordag. Idag går jag in i min sista månad som 16-åring. Jag är officiellt 16år och 11 månader. Hur awesome är inte det? Om exakt en månad fyller jag 17 år... fattar ni. 17år. Hur kan man fira det här bättre än med en semla? Jisses. Nötter och grädde, perfekt för lilla laktosintoleranta och nötallergiska jag.

I want some more.

Tumblr_lhavpmnmss1qevifno1_500_largeTumblr_lhl9juqewr1qgsug7o1_500_large
Weheartit.com

Idag har varit den mest onödigaste dagen ever. Samhälle på morgonen och liljevalchs i några timmar. Det var väl lite lätt... intressant. Annars har jag velat dött i plugg ett antal gånger idag. Inte i självaste pluggandet utan mer tanken att jag måste plugga. Och det måste jag verkligen. Matteprov, samhällsuppsatts. Nu ska jag kladda lite på mitt utkast till samhället. Matte ikväll igen ... Gud vad jag vill ha sommarlov. Jag längtar. Vitan, festis och allmänt slitna converse. Jag längtar.

Jag vill döööö.

Idag har Elinor Alderbro en dålig hårdag. En mycket dålig hårdag. Typ "Hej jag är Elinors hår. Idag har jag bestämt mig för att vara allmänt missanpssad och inte göra någonting positivt. Eller hjälpa henne på något sätt."

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din.

Idag har varit en konstig dag. Typ stört konstig. Jag har insett min kärlek för svenska. Detta ämmne när man bara kluddrar på pappren och leker runt med ord. Det är faktiskt en viss mysfaktor över detta ämmne. Mitt hat för matte och franska har där imot blivit ännu starkare. Har jag berättat att jag ska få en sääääris? En lärare som ska hjälpa mig nå de högra målen. Denna människa ska jag träffa en dag i veckan. Efter skoltid. Allt man gör för betygen. Ibland skrämmer jag mig själv. Nu ska jag strax lägga mig och läsa världens mest udda bok någonsin. Imorgon är det skola igen, och jag är supertrött. Ska somna superduper tidigt. Imorgon är det lite sovis. Mysfaktor. Over and out.

.

Imorgon är det skola.

Is she makes you happy.

Tumblr_lhcccw1epd1qbi81no1_500_large
Weheartit.com

Nicholas Sparks är en mycket smart man. Tycker ni inte? Det här var dagens dos av sockersöthet.

Far åt fanders med samhällskunskap.

Jag känner mig riktigt duktig. Två timmar matteplugg. Det värsta av allt är väl att jag inte har kommit till de svåraste sakerna än. Annars tänkte jag strax byta till samhällskunskapen för en sekund. Eller en timme. Fyfan för skola. Fyfan för matte, fyfan för samhällskunskap. Tre månader kvar. Det är vad jag intalar mig själv, tre små månader. Ikväll är det Solsidan, imorgon är det skola. Och om lite drygt fem dagar är det helg igen. Att leva i nuet har aldrig riktigt varit mig grej. Mogondagen kommer alltid för nära.

Falukorv.

Jag är hungrig. Vill ha makaroner. och falukorv. Jag ska förövrigt sätta mig med matten idag. Jag har officiellt blivit en tråkigt typ. Fyfan. Matte. Jag vill dö. Det är drama på tv. The city. Riktigt svårt att slita mig. Usch fy blä.

She wear short skirts, i wear t-shirts.

Tumblr_lb34ollux31qzmzeko1_500_large38828_1491065233299_1134049782_1433858_8077493_n_large
Weheartit.com

Jag har aldrig känt mig så trött och uppblåst. Jag har varit så kreativ idag. Det är fult och ljuga. Men två sidor har jag skrivit. Efter att jag tryckt i mig x-antal ostbågar med nachos smak ligger jag nu i fosterställning och dör. Imorgon ska jag upp superduper tidigt för friskis. Hannizen säger att vi redan har tjänat in våra kort. Dags att börja chilla ner lite då kan man ju tycka. Men icke sa nicke. Nu ska jag fortsätta titta på Bridget Jones dagbok. Mysfaktor över den filmen.

Som jag hade dig förut.

Jag dör lite varje gång jag ser det här omslaget. Det är lite småfint och sockersött till hundra.


Spännande.Eller inte. Inte alls.

Min moster ringde precis och frågade när jag fick sommarlov. Hon spoilda att vi skulle någonstans. Nyfikis. Riktigt nyfikis. Paris, Rom eller kanske Barcelona? Fy vad fräckt av henne. Jag vill veta och jag vill veta nu. Jag klara inte att inte veta. Det är ju fan lite mer än en måndad kvar. Jag kommer juuuuu dööö.

SÅÅÅÅÅ OTROLIGT TRÅKIGT!

Det finns tusen saker jag hellree skulle göra än det här.

Driving down the 101.

Tumblr_lh9tq8ugh71qc93yko1_500_largeTumblr_ld2p1g0u9s1qzui0fo1_500_large
Weheartit.com

Det börjar snackas mycket om att åka till USA nu till sommaren. Vore helt underbart. Tre veckor. Jag dööör bara av tanken. Längtar sjukt mycket. Florida, new york och kanske Californien. Mysfakor helt och hållet.

Nu ska jag dö lite och spendera dagen åt skolarbete. Samhälle faktiskt. Det tråkigaste arbetet jag någonsin gjort. Nu ska det skrivas tusen sidor och jag ska bara dö mer och mer. Fyfan. Matteprov om en vecka också. Synd bara att min säääärlärare inte hinner komma. Fyfan för skolan. Att solen skiner gör lite ont idag med tanke på att jag bara vill sitta någonstans och träffas av solen strålar. Tre fucking månader kvar.

Sååå nära.

Jag hade en spotlife invite i min hand. Jag hade koden och allt. Sen, sen när jag försökte skriva in den där jävla koden. KLART NÅGON HADE DEN INNAN MIG! Så nära man ändå såååå långt bort. Jag dör. Nu blir jag arg. Blondinbella släng dig i väggen, jag föredrar blogg.se... (gud vad jag ljuger)

Someone new.

JAG KOMMER ALLTID ÄLSKA DEN HÄR LÅTEN!

Rysk tsar.

Tänkte langa er värsta inspererande bilden från weheartit.com... Sen pallade jag inte det. Pappa köpte en chokladkaka till mig från texas longhorn. Innerst inne finns det lite kärlek. Annars har jag på mig mammas vita fluffiga morgonrock som får mig att känna mig som en Rysk tsar. Nu ska äta min chokladkaka och titta på någon smörig film. Jag är sååå trött. Några få timmars sömn är verkligen inte min grej.

03:19

Någonstans mellan halv ett och tre inatt låg jag mest och tittade upp i taket. Jag kunde inte sova. Det gick inte. Sista gången jag tittade på klockan vad de 03:19. Ångesten bara vällde upp. Annars då... Annars har jag varit hur hurtig som helst och gjort skolarbete. Räknas skolarbete som hurtigt? Annars har jag bara varit duktig. Analys av Hannah's fina novell. Ska strax skicka in det. Ångestladdande. Nu är det bara matten och samhällsarbetet kvar. Tar nog det imorgon. Vilken arbetsmoral.

Dag 25 – Min favorithögtid.Jag är en sucker för jul. Har alltid varit och kommer alltid vara.

You found the pieces left of me.Mysdag idag inne i stan. Riktigt myyyyysfaktor. Lät solens strålar träffa kinderna vid gamla stan och sprang runt hysteriskt för att hitta swedbank bankomat. Jo, mysigt var det. Insåg dock att si-fi aldrig kommer att bli min grej efter ett besök på si-fi bokhandeln på västra lång-gatan. Hemma hos mig spårade saker som sagt var ut lite lätt. Som vanligt. Vissa saker ska man bara inte googla på, och kanske inte heller berätta direkt för sin mamma när hon kommer in genom dörren. Men bygger inte en bra relation på ärlighet?

Nu ska jag titta klart på terro-kvinnan Kelly Coutrones otroligt spännande program. Ibland, ibland undrar jag varför jag gillar människor som dampar REJÄLT!

Kenza hit, kenza dit.

Det kändes en aning bistert när min bästa vän nämde kenza i varannan mening. Kenza hit, Kenza dit. Allting påminner henne om Kenza.

"Tänker på Kenza när jag ser den där klänningen." sa hon

Känns lite som att Kenza har tagit över hennes värld. Den bistra sanningen. Jag har blivit ersatt av Kenza. Känns sådär.

Would you lie with me and just forget the world?

Tumblr_lh9q6zfgff1qdrz06o1_500_largeTumblr_lhdfxg9elg1qd2jv8o1_500_large
Weheartit.com

Torsdag idag... Vadfan? Lovet... Vart tog det vägen? Känns lite deprimerande. Skola om fyra dagar. Jag vill praktiskt taget dö. Hannizen är förmodligen påväg samtidigt som jag skriver det här. Idag är det torsdag, vilket betyder in-till-stan- dagen på lovet. Sedan 7:an har denna tradition byggts upp. Så idag är det dags. Igen. Mysfaktor. Funderar till och med på att ta med systemisen. Lite krångligt att bära. Menmen. Vi får se hur det blir. Annars har jag huvudvärk och ska ta en tablett. Juste. Jag har blivit kär i Joshua Radin, igen...

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Jag skulle vilja säga att jag har ett favoritprogram. Jag var en sån som alltid hade ett. Men jag har väl inte det längre. Eller jo. Jag gillar 90210. Men inget är ju som känslan när det kom ett nytt OC eller One tree Hill avsnitt. Får inte riktigt den känslan längre. Lite synd. Men mitt favoritprogram är väl One tree Hill, fram till säsong 3. Sen blev de lite bara blä.

Tre saker jag tycker riktigt mycket om.

Tumblr_lhct6hvq9n1qzipvbo1_500_large
Sänger med vitt påslakan och underlakan. Finns det något mysigare. Rent och fint. Mitt dröm sovrum på bilden. Jag älskar det vita, och de slitna golven.
5445659105_147852ba44_z_large
Fjädrar, det finns ingenting som är så fint som fjädrar. I örhängen eller i drömfångare. Jag gillar fjädrar för mycket.

Tumblr_lgxw4sjexm1qhoqk5o1_500_large
Weheartit.com

Sockersöta filmer som Wildchild. Åh vad jag dööör varje gång när jag ser den. Den sockersöta nivån är hög på just denna filmen. Man kan ju inte låta bli att älska Alex pettyfer. Och Emma Roberts. Och den brittiska lilla byn. Och typ allt. Jag gillar sockersöta saker.

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

Det finns många låtar som berör mig. Men ingen som får mig att bryta ihop.Eller Gråta. Men ledsen och nedstämt kan man ju bli. Den låt som är absolut mörkaste och absolut sorgligaste, tungaste, är nog den här.

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Brukar ofta vara ett "åh nej" eller ett "fy fan". Men ibland känner jag mig riktigt glad. Då blir rekationen lite mera positiv.

You think i don't care but i do.Någonstans mellan i lördags och igår blev jag ruskigt kär i klänningen från understa bilden. Den är fin och jag vill ha på mig den jämt. Annars såg jag yttligare en läskig wallander igår. Hade lite problem och somma. Nu har jag precis klätt på mig, och ska strax pallra mig över till familjen Almqvist. Får se vad som händer där. Känner för kötbullar med makaroner. Det ryktas om en prommis. Otroligt spännande.

RSS 2.0